# Two motor boats left the two piers at the same time towards each other. The speed of the first motor boat

**Two motor boats left the two piers at the same time towards each other. The speed of the first motor boat is 22 km / h, the speed of the second one is 3 km / h more. The boats met after 4 hours. What is the distance between the marinas?**

1. Let’s find the path that the first boat covered before meeting the second one by multiplying the time it took before the meeting by its speed:

Path 1 = 22 * 4 = 88 km.

2. Let’s find the speed of the second boat, if it is known that it is 3 km / h more than the speed of the first boat:

22 + 3 = 25 km / h.

3. Find the path of the second boat by multiplying the time spent before the meeting by the speed:

25 * 4 = 100 km.

4. Find the distance between the marinas by adding the paths of both boats to meet each other:

100 + 88 = 188 km.

Answer: the distance between the marinas is 188 km.